Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

 Terug Regels: We zullen het probleem te verhelpen, Fast

Plaats A Return

We willen dat u de schoenen, sokken, tassen of andere spullen die u besteld van de site houden! Als u niet tevreden bent met uw bestelling om welke reden dan ook, kunt u uw goederen terug te keren voor een refund.We de terugkeer van ongedragen * koopwaar voor maximaal 90 dagen vanaf de datum van uw bestelling werd verzonden aanvaardt. We raden proberen op je schoenen binnen om ervoor te zorgen dat ze passen en aan uw eisen voldoen voordat ze naar buiten dragen.

Als u eventuele gebreken ervaren vakmanschap, zullen wij graag het product vervangen - geen vragen gesteld. Wij zijn trots op u te voorzien van de beste kwaliteit producten en wij staan ​​achter hen 100%. Neem contact op met de klantenservice om een ​​defect product te vervangen.

Items gemarkeerd als definitieve verkoop komen niet in aanmerking te worden geretourneerd.

Uw rendement opties zijn afhankelijk van hoe u uw gekochte goederen.

RETURNS

Returns - aaneengesloten staten

Klanten in de aangrenzende Verenigde Staten komen in aanmerking voor gratis retourzending. Wij zullen u voorzien van een pre-paid UPS label aan het maken van de scheepvaart in een handomdraai. Om uw rendement te voltooien:

Log in op jouw account. Vergeet niet een account? Zie Returns - aaneengesloten staten
Klik op "Orders," aan de linkerkant.
Aan elk van de pakketten verzonden bekijken, klik op het ordernummer.
Zoek de juiste zending met het item dat u wilt terugkeren, klik op "Return Item (s)".
Vink het vakje (s) naast het item (s) die u wilt terugkeren en klik op Doorgaan.
Selecteer een reden voor terugkeer en klik op Maken Return.
Klik op "Print Label" om uw Return Bevestiging afdrukken en onmiddellijk terug te keren Label, of selecteer "E-mail Label" als je liever om af te drukken op een later tijdstip. Gelieve de Terugkeer Bevestiging pagina in uw pakket voor een snellere verwerking.
Bevestig de Return Label aan uw pakket en zet het uit bij de dichtsbijzijnde UPS locatie.

Effectieve 2016/02/22: We bieden gratis verzending alleen op directe uitwisselingen. Houdt u er rekening mee dat alle andere aangiften een $ 6,95 kosten in rekening gebracht. Voor directe uitwisselingen: voeg een terugkeer noot bij het aanvragen van uw label met de nieuwe grootte en kleur je wilt proberen in ruil. Wij zullen uw ruil verzoek om dezelfde stijl in een verschillende grootte en / of kleur te eren.

Returns - Alle Andere locaties

Klanten in Alaska, Hawaii, US Territories, APO en FPO en alle andere locaties buiten de aangrenzende Verenigde Staten zijn verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten. U kunt de drager van uw keuze te gebruiken, maar we raden het gebruik van een dienst die het volgen biedt. U bent verantwoordelijk voor de goederen tot ons magazijn bevestigt de ontvangst. Om uw rendement te voltooien:

Log in op jouw account. Vergeet niet een account? Zie Returns - All Andere locaties
Klik op "Orders," aan de linkerkant.
Aan elk van de pakketten verzonden bekijken, klik op het ordernummer.
Zoek de juiste zending met het item dat u wilt terugkeren, klik op "Return Item (s)".
Vink het vakje (s) naast het item (s) die u wilt terugkeren en klik op Doorgaan.
Selecteer een reden voor terugkeer en klik op Maken Return.
Klik op "Print Label" om uw Return pagina Bevestiging direct af te drukken, of selecteer "E-mail Label" als je liever om af te drukken op een later tijdstip. Gelieve de Terugkeer Bevestiging pagina in uw pakket voor een snellere verwerking. Let op: u bent alleen het afdrukken van een pakbon, hoewel op de knop zegt "print label"

Volg terugkeer bovenstaande stappen.

* We definiëren ongedragen merchandise als een post die in nieuwe staat, bevat nog steeds de originele labels en in de originele verpakking. Retouren worden niet geaccepteerd als het punt vertoont geen duidelijke tekenen van slijtage of is niet in de staat waarin ze werd ontvangen. Alle originele verpakking en materiaal - met inbegrip van dozen, handleidingen, garantie kaarten, instructie-dvd's en andere materialen in de originele verzending - moet worden teruggestuurd met uw goederen. 
Copyright © 2018 www.tegenflits.nl. Powered by Ecco Schoenen
Uw ipadres is: 54.224.94.8     Ecco Schoenen , Ecco Dames , Ecco Dames Schoenen , Ecco Sale , Ecco Sneakers